it’s all about
team work
Een gepassioneerd stel vakidioten die van elke gelegenheid een bijzonder moment maken- dát zijn de mensen van Sethone.
ONS GEHEIME INGREDIeNT
Onze medewerkers vormen het hart van elke geslaagde cateringervaring. Met enthousiasme en toewijding creëren wij niet alleen culinaire hoogstandjes, maar ook de sfeer die perfect aansluit bij uw wensen.
Of het nu gaat om het verzorgen van een BBQ, het begeleiden van een interactieve workshop of het serveren van uw gasten met een glimlach – ons team zorgt voor een warme, professionele uitstraling. We gaan altijd een stapje verder om uw event tot in de puntjes te verzorgen en onvergetelijk te maken.


Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door sfeer. De warme cocktail van kwaliteitsproducten, mooie mensen, knapperende vuren en heerlijke drankjes. Op welke locatie dan ook.
Met een groep doorzetters door middel van effectieve samenwerking een gezamenlijk doel nastreven; de wensen en dromen van onze klant omzetten in realisme om daarna boven verwachting te presteren en te leveren, daar krijg ik energie van. Als eigenaar probeer ik met avontuurlijke creativiteit de juiste twist in ons bedrijf te verwezenlijken.


Hoi, mijn naam is Silvia en ik mag al ruim 5 jaar bij deze ‘ Sethone-familie’ werken. Elke dag ga ik vol enthousiasme aan het werk om er weer wat culinairs van te maken. Van verse lunches creëren tot een mooi stuk vlees laten garen op de BBQ! Heerlijke verse salade en bij passende sauzen, zullen we afsluiten met een grandioos dessert? Hoe fantastische is dat, dat je van je passie je werk kan maken. Samen met mijn lieve man en 2 kinderen kunnen we daar echt van genieten. Maar met een goed boek en een heerlijk wijntje, ben ik ook wel voor te porren.


Hoi, ik ben Julian en ik ben sinds 1mei begonnen bij Sethone. Ik had al had een paar keer meegelopen met de kerst en de catering trok mijn aandacht eigenlijk wel. Samen met nog 3 andere collega’s doen wij het logistieke gedeelte het opbouwen verzamelen en afbreken van partijen en zorgen wij ervoor dat alles elke keer klaar staat om er wat moois van te maken. Ik hoop nog veel door te kunnen groeien en me zelf te ontwikkelen binnen sethone.


Sinds de zomer van 2023 mag ik mij een Sethoner noemen. Vanaf het begin heb ik mij meteen heel welkom gevoeld in dit diverse, gezellige en vooral inspirerende team. Ik houd mij bezig met het stylen van de partijen en de voorbereiding hiervan. Creatief bezig zijn is het liefste wat ik doe, of het nou gaat om een mooi gedekte tafel, een romantische ceremonie setting of de aankleding van een kerstborrel, ik maak van iedere gelegenheid een feestje!


Ik ben Roelof Wubs, 66 jaar en een oude rot in het horeca vak. Sinds 2023 bied ik als ZZP-er regelmatig ondersteuning in de keuken en op locatie bij diverse Party’s van Sethone. Ik werk hier met veel plezier en ben enthousiast over de creatieve manier, waarop de party’s worden vormgegeven op het gebied van Food & Styling. Het werken met open vuur, met o.a. de Big Green Egg, de Ofyr en de Oklahoma Smoker maakt het werken extra leuk.


Hii, mijn naam is Milan. Ik ben 19 jaar oud. Ik ben in 2020 toen ik 15 jaar oud was bij Sethone begonnen. Ik hou me vooral bezig met de schoonmaak/vaat. Ik ben een persoon die het leuk vindt om nieuwe dingen te leren, en bij Sethone heb ik deze kans. Zo help ik bijvoorbeeld ook wel eens mee in de keuken, en heb ik ook een paar keer meegedraaid op een klus.


Ik ben Anne ik ben 15 jaar oud, ik werk bij sethone sinds december 2022. Ik ben vooral te vinden in de afwas maar je ziet me ook regelmatig op de klussen die we hebben of in de keuken. Ik zit in het examenjaar en ik ga volgend schooljaar de opleiding: zelfstandig werkend kok doen, ik heb er erg veel zin in. Ik hoop daarna verder door te groeien in de horeca.


Sinds eind 2017 ben ik betrokken bij Sethone. Waar het begon als een bijbaantje naast mijn studie Bedrijfskunde, is dit ondertussen uitgegroeid tot mijn full-time baan waar ik iedere dag met plezier klanten mag verassen met gave belevenissen en evenementen.
Dagelijks hou ik me bezig met de verkoop van klussen, organiseren van evenementen en ervoor zorgen dat deze daadwerkelijk worden uitgevoerd.


Hoi, ik ben Ilse ‘de zoetste’ van het stel en ben nu al een poosje werkzaam bij Sethone.
Ik ben vaak te vinden in de keuken van Sethone. Als kok en patissier, het maken van mooie gerechten, hapjes en gebakjes is waar ik me mee dagelijks mee bezig houd. Mijn eigen draai en creativiteit ergens aan te geven om dan uiteindelijk een lach op het gezicht van klanten te zien, daar word je blij van!!


Mijn naam is Hannah, 23 jaar, en ik geniet van de afwisseling en veelzijdigheid in de horeca. Na enkele jaren op kantoor ontdekte ik mijn passie voor catering. Ik begon bij Duikenburg Ontour en ben na de overname door Sethone met enthousiasme doorgegaan. Van opbouwen tot bediening, geen dag is hetzelfde, en ik vind het geweldig om gasten een topervaring te bezorgen.


Hí Neline hier! Leendert, mijn man, startte met veel passie zijn eigen onderneming Sethone. Met trots mag ik ook een steentje bijdragen in dit gepassioneerde bedrijf. Vooral de styling en 3D visualisatie van de evenementen is mijn tak van sport. Ik houd ervan om de klant een onvergetelijke herinnering te geven en helemaal in de watten te leggen. Dit kan qua styling, maar ook als ik overheerlijke specialiteiten van Sethone aan het serveren ben op locatie.
Als styliste hou ik ervan om out of the box te denken, een creatieve brein die nooit stopt met draaien, van niets iets maken, dat past bij mij!


Afgelopen jaar heb ik een aantal keer als oproepkracht de catering voor diverse partijen bij Sethone mogen verzorgen. In het professionele, hardwerkende en gezellige team voelde ik me meteen enorm welkom en als een vis in het water. Inmiddels ben ik ook werkzaam op de afdeling personeelszaken en zorg ervoor dat het team en de organisatie op mij kan rekenen. Ik ben gedreven, flexibel krijg energie van leuke uitdagingen. Ik ben er trots op dat ik deel uitmaak van het Sethone team en hoop u tijdens één van de partijen van onze kwaliteit en unieke belevenis te mogen overtuigen.


Hoi, ik ben Lenneke; een ‘medestrijder ‘ bij Sethone. En een aantal jaar als vaste medewerker in dienst geweest en nu meer flexibel inzetbaar ivm kleine kinderhandjes die me thuis nodig hebben;) dankbaar om deze fijne plek ‘mijn’ werk te noemen. Een aantal belangrijke woorden die van toepassing zijn op Sethone,: altijd meedenkend, tot het uiterste creatieve gaan, kunstige kook ervaringen en altijd een gulle lach van een ieder. Hopelijk tot ziens!


Ik ben Jan, getrouwd met Chasca. Wij wonen in het mooie Lienden en ik heb nog een bonusdochter en een zoon. Na 25 jaar gewerkt te hebben bij de landmacht in de keuken en 22 jaar in ouwehands dierenpark in het jungle restaurant ben ik vorige jaar met pensioen gegaan. Via via ben ik in contact gekomen met Sethone en ben ik daar nu werkzaam als flexer, een fantastische aanvulling in een fantastisch bedrijf met hoge kwaliteit.


Sinds mijn 15e ben ik al werkzaam in de horecabranche. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Het gastheerschap is mij dan ook op het lijf geschreven.
De verkoop, organisatie en uitvoering van een succesvol event geeft telkens weer een enorme kick! Wat mij enorm aanspreekt aan Sethone is de afwisseling in werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.


Hoi ik ben Jelle en sinds april 2022 al betrokken bij Sethone. Ik wil mezelf gaan ontwikkelen in het opbouwen en afbreken van een partij om het iedere keer weer er het mooiste van te maken. Ik hou ervan om actief bezig te zijn en daar steeds in uitgedaagd te worden.Ook hou ik van gezelligheid en wil dat ook overbrengen naar onze gasten. Ik hoop u ooit een keer tegen te komen op uw event!


Ik ben Gerard Berends en ik heb jaren in de horeca gewerkt als leidinggevende in de keuken. Daar leerde ik mijn vriendin kennen. Deze liefde werd bezegeld met 2 mooie dochters. Mijn andere grote liefde is het bereiden van eten. Allerlei geweldige producten samenstellen en deze tot mooie pareltjes op het bord leggen. Bij Sethone wil ik jullie samen met het hele team meenemen op een geweldige food experience.


Vanaf 2018 werk ik met veel plezier bij Sethone. Ik ben verantwoordelijk voor de planning, een stukje verkoop & organisatie, gastvrouw op locatie, soms wat social media maar ook in de keuken kan ik wel het één & ander bereiden. Ik hou van deze diversiteit en het maakt me trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf.


Begonnen met een weekendbaantje in de horeca . Wat ik zo leuk vond dat ik na de middelbare school de opleiding voor gastvrouw heb gedaan. Mensen een gezellige dag of avond bezorgen zodat ze met een glimlach terugkijken op een geslaagd feestje of evenement is waar ik mijn energie uit haal! En dat is waarom ik zo graag mijn steentje bijdraag binnen het Sethone-team.
Samen met Gerard heb ik twee dochters waar ik graag mee op vakantie of heerlijk uit eten ga of iets anders leuks mee onderneem.


Ik ben Cees van den Berg, Ik ben slager van beroep en heb 34 jaar lang een eigen slagerij gehad, waarvan laatste 10 jaar in Zetten. Nu bemiddel ik tussen ver- en aankoop van slagerijen. Passie voor koken had ik van jongs af aan. Ik ben trots en dankbaar dat ik met regelmaat bij Sethone-cateraars mag meewerken op partijen. Altijd weer een feest om mensen te laten genieten van pure producten, bereid op vuur en houtskool!
Hier krijg ik energie van.

IDEEeN DIE BORRELEN?
Staat u te popelen en heeft u een vraag, een speciale wens of wilt u meer weten over onze diensten? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag om van uw evenement een succes te maken!
"*" geeft vereiste velden aan